top of page
Anker 1

Na de uitvaart

Na de uitvaart breekt er vaak een moeilijke periode aan voor nabestaanden. Het leven gaat verder, maar voor u zal dat betekenen dat u moet leren omgaan met het gemis van uw dierbare. Daarnaast komen er allerlei dingen op u af die vragen om actie: weer moet er veel geregeld worden. Als praktische wegwijzer bieden wij u een online checklist. Deze lijst biedt u een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene wordt de checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor ú relevant is.

 

Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamenten register.

Uiterlijk drie weken na de uitvaart zal ik u bezoeken om met u terug te kijken op het afscheid. Een van mijn vragen zal zijn hoe u de begeleiding ervaren hebt. Ik bekijk met u of u informatie wilt over mogelijke vervolgstappen. Misschien wilt u een bedankkaartje versturen, of wilt u informatie over de bestemming van de as of over grafbedekking. Ik kan u hierover informeren en ideeën aanreiken.

bottom of page